Gymnastik i Ringkøbing


Kontaktperson

Torben Nielsen


Adresse

Kirkebakken 12 6950 Ringkøbing


Telefon

24 43 07 08


Mail

churchill12@mail.dk


Kategorier

Motion


Geografiske områder

  • Nordvest (Ringkøbing)

Se vores arrangementer her

Besøg vores hjemmeside

 

Om Gymnastik i Ringkøbing

Gymnastik i Ringkøbing arbejder på at kunne tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter til alle børn som voksne.

Gymnastik i Ringkøbing blev etableret i 2009, da gymnastikudvalgene i Rindum SU og Ringkøbing Idrætsforening valgte at indlede et samarbejde. Siden da har vi arbejdet som ét udvalg. Det rent administrative, herunder tilmeldinger, håndteres i Rindum SU.

Vores målsætning er, at alle får muligheden for at opleve, hvordan gymnastik og bevægelse giver glæde og energi i hverdagen.

Vi har tilbud til de helt små, som har mor og/eller far med, samt de lidt ældre førskolebørn. Vi har springhold for både piger og drenge op til 9. klasse og rytmehold for pigerne. Som noget nyt tilbyder vi rytmehold for de ældre piger, som er hjemvendt fra efterskole, og som gerne vil fortsætte med gymnastikken. Vi har i flere sæsoner haft gymnastik og bevægelse for bevægelses- og udviklingshæmmede kvinder og mænd over 16 år.

For de voksne er der både aften- og dag-yoga, bevægelse i vand samt fysisk træning og motionstræning.

Gymnastik i Ringkøbing har ca. 80 frivillige, som yder en kæmpe indsats. For at alle børn kan få en sikker og god gymnastikoplevelse, er det obligatorisk for alle de frivillige, som anvender redskaber i den daglige træning, at deltage i minimum ét kursus omkring sæsonopstart, som har til formål at højne sikkerheden og skabe et trygt træningsmiljø.

Gymnastik i Ringkøbing.jpg