Skjern Håndbold


Kontaktperson

Pernille Graunbøl og Charlotte Svarrer


Telefon

24 69 07 95


Mail

Charlotte.svarrer@rksk.dk


Kategorier

Motion


Udbudstyper

  • Psykiske handicap

Geografiske områder

  • Midt (Skjern/Tarm)

Se vores arrangementer her

Besøg vores hjemmeside

Special Olympics håndbold -

Håndbold for personer med udviklingshandicap

Skjern Håndbold har siden 2007 tilbudt håndbold i klubben for personer med et udviklingshandicap. Det startede i et samarbejde med de beskyttede værksteder i Ringkøbing-Skjern Kommune, Dansk Handicap Idrætsforbund (DHIF) og Dansk Håndboldforbund (DHF), og har i dag bredt sig til, at der spilles Special Olympics håndbold i hele Danmark på klubben. 

I 2010 blev der etableret et samarbejde mellem Dansk Handicapforbund (DHIF og i dag Parasport Danmark), Skjernåskolen og Skjern Håndbold, hvor SFO børnene kunne træne håndbold i deres SFO tid. Det udviklede sig også til et tilbud om håndbold i fritiden, hvor træningen nu er tilrettelagt i forlængelse af skoletiden.

Seniorholdene spiller i to forskellige regioner i 2022/23.

 

Ungdomsspillerne (årgang 2004 og yngre) har siden 2017 også afviklet stævner. Der vil også blive planlagt stævner i 2022/23, både i regi af Parasport Danmark og i Lykkeliga'en. Træningen foregår om lørdagen.

 

Der er et tæt samarbejde mellem trænerne, så der løbende ses på, hvornår og ungdomsspillere er klar til at rykke op fra som seniorspiller.

 

Trænere for Special Olympics senior - årgang 2003 og ældre:

Cheftræner:     Charlotte Svarrer, tlf. 24 69 07 95, mail: charlotte.svarrer@rksk.dk

Cheftræner:     Ulrikke Vestergaard, tlf. 29 86 00 14, mail: ulrikke.vestergaard@rksk.dk

Trænere for Special Olympics ungdom - årgang 2003 og yngre:

Cheftræner:    Pernille Graunbøl, tlf. 60 15 40 35, mail:  

 

I Skjern Håndbold er vi stolte over at kunne tilbyde udviklingshæmmende muligheden for at dyrke håndbold. Har du lyst til at høre mere om hvordan det er at være en del af vores hold, så kontakt os gerne for nærmere information