Håndboldtræning for børn og unge (1)


Datoer for afholdelse


Tidspunkt for afholdelse

Kl. 15.30

Kategori

Motion

Henvender sig til

  • Psykiske handicap

Område

Midt (Skjern/Tarm)

Adresse

Skjern Kulturcenter, hal 1
Ranunkelvej 3
6900 Skjern


Pris

1080,00


 

Så starter håndbold sæsonen snart op igen.

Vi vil starte med at sige, at vi spiller håndbold på et niveau, hvor alle der kan gå på sine ben, kan være med. Det, vi hovedsageligt gør, er at lave en masse aktiviteter og leg med bold og en masse bevægelse. Vi laver også mange øvelser, der styrker både motorik og koordination, og selvfølgelig spiller vi også håndbold og skyder på mål, som alle andre håndboldspillere. Der vil være to trænere med til træning fra Skjernåskolen plus trænere fra Skjern Håndbold.  Der vil være mulighed for at prøve det af et par gange, inden man skal betale kontingent.

Træningen vil være fra kl. 15.30-16.30 tirsdag eftermiddag, med opstart d 10/9. Vi tager eleverne fra Skjernåskolen med ud til Skjern Kulturcenter, og så skal de hentes derude. Kommer man andre steder fra, så kommer man bare selv derud. Vi hjælper med omklædning inden træning for dem, der har brug for det. For nogle ville det måske være en mulighed at tage en bus fra busstationen bagefter, hvor vi kan sætte dem af der, eller man kan som forældre måske lave en kørselsordning med andre forældre.

Kontingentet dækker halleje, tøj og når vi har stævner. Som medlem af Skjern håndbold får man et sæsonkort, så man kan komme ind at se alle ligaens hjemmekampe. Derudover vil vi bestræbe os på at få besøg af en af ligaspillerne til en træning. I sidste sæson blev der afholdt 2 stævner i Skjern Kulturcenter. Det vil vi også bestræbe os på at gøre i denne sæson og deltager i andre stævner

Håber vi får mulighed for at få mange af jeres børn med til håndbold, da vi har det rigtig sjovt sammen, og får bevæget os en masse.

 

 

 


Kontaktinfo

Mari-Ann Thomsen
Træner
21 16 79 16