Skjern Håndbold Special Olympics - ungdom


Datoer for afholdelse


Tidspunkt for afholdelse

Kl. 15.30

Kategori

Motion

Henvender sig til

  • Psykiske handicap

Område

Midt (Skjern/Tarm)

Adresse

Skjern Kulturcenter - Hal Super Brugsen (Hal 1)
Ranunkelvej 1
6900 Skjern


Pris

1050


Tillæg

0


Betalingsmetode

bankoverførsel


Så starter håndbold sæsonen snart op igen.

Vi spiller håndbold på et niveau, hvor alle der kan gå på sine ben, kan være med. Det, vi hovedsageligt gør, er at lave en masse aktiviteter og leg med bold og en masse bevægelse. Vi laver også mange øvelser, der styrker både motorik og koordination, og selvfølgelig spiller vi også håndbold og skyder på mål, som alle andre håndboldspillere. Der vil være to trænere med til træning fra Skjernåskolen plus trænere fra Skjern Håndbold.  Der vil være mulighed for at prøve det af et par gange, inden man skal betale kontingent.

Træningen vil være fra kl. 15.30-16.30 tirsdag eftermiddag, med opstart d. 15/9-20 (med forbehold for evt. ændringer ift. Sundhedssituationen i DK). Vi tager elevene fra Skjernåskolen med ud til Skjern Kulturcenter, og så skal de hentes derude (kl16.30). Vi træner i Hal 1 også kaldet Super Brugsen hallen. Kommer man andre steder fra, så kommer man bare selv derud. Vi hjælper med omklædning inden træning for dem, der har brug for det.

Der er et kontingent på 1050 kr., som dækker halleje, tøj, og når vi har stævner. Som medlem af Skjern håndbold får man et sæsonkort, så man kan komme ind og se alle ligaens hjemmekampe. Derudover håber vi på at få besøg af en af ligaspillerne til en træning. Vi vil prøve på at holde et eller to stævner i Skjern, og deltage i andre stævner og selvfølgelig Lykkecup.

Vi har en facebookside SÅS håndbold.

Håber vi får mulighed for at få mange af jeres børn med til håndbold, da vi har det rigtig sjovt sammen, og får bevæget os en masse.

 

Sportslig hilsen Birthe, Thomas og Dorthe

 

OBS - Vi må desværre forlænge pausen. Indtil videre træningspause til efter nytår 2021, grundet Coronasituationen.


Kontaktinfo

Thomas Holst
Træner
61 60 14 36
holst_316@hotmail.com