Om os

 

Hjemmesidens etablering er sket på baggrund af et initiativ Ringkøbing Handicapidrætsklub sammen med Parasport Danmark tog i 2012.

Dengang blev der sendt invitation ud til dialogmøde til forskellige foreninger, klubber, bosteder samt de 2 udvalg i kommunen - Handicap og Psykiatri og Kultur og Fritid, hvor temaet var ”Samarbejde om og koordinering af idrætstilbud til mennesker med handicap i Ringkøbing Skjern Kommune”.

Formålet med mødet var:

At få udarbejdet handlingsplaner for, hvordan vi i fællesskab sikrer synlighed og koordinering af fritids- og idrætstilbud til mennesker med handicap i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Efter adskillige møder, bump på vejen - men dog vedholdenhed og engagement - blev konklusionen, at formålet kunne opfyldes gennem etablering af en ny hjemmeside.

En hjemmeside, der skulle give mennesker med forskellige funktionsnedsættelser en mulighed for at finde informationer og skabe overblik, og gøre det nemt for den enkelte, at finde netop den aktivitet eller undervisning, der kan have interesse. En hjemmeside med kalenderfunktion, så det er nemt for interessegrupperne at koordinere aktiviteter, og dermed undgå overlapning. Ligeledes nemt for brugerne at skabe overblik over deres muligheder.

En sådan hjemmeside koster selvfølgelig noget. Vi ansøgte Ildsjælepuljen om tilskud, og fik det bevilget.

Resultatet af det foregående arbejde ses nu. En hjemmeside, som udvikles og vedligeholdes løbende.

En hjemmeside som vi håber både brugere og annoncører, vil være med til at gøre spændende og interessant, så handicapfritid.dk vil være et nærværende og aktivt informationssted.

 
Find os på Facebook


Prisinformation
:

At være annoncør på handicapfritid.dk koster kr. 150 for foreninger og kr. 500 for virksomheder pr. år.

Med dit login, kan du selv opslå arrangementer og ændre i dine stamdata.

Du kan også vælge at lade os gøre det, så er det eneste, som du skal gøre, at sende os en mail med tekst og eventuelt billeder. 

For yderligere oplysninger: kontakt@handicapfritid.dk

 

Find formularer nedenfor

 

Information om handicapfritid.dk

Skema til forenings-/virksomhedsside

Skema til overskrift om aktivitet

Tilmelding til handicapfritid.dk

handicapfritid.dk CVR: 40470697